Tornen a licitar el servei de bar-restaurant d’un immoble de la platja Llarga

El Departament d’Economia i Hisenda ha tornat a treure a licitació la concessió d’un immoble destinat a bar-restaurant situat a la platja Llarga de Tarragona. Es tracta d’un espai de planta baixa amb tres terrasses que sumen una superfície total de 760 metres quadrats. Des del 1986 i fins al novembre del 2018 va estar explotat pel restaurant Iot (local 1). Segons publica aquest dilluns el DOGC, la concessió serà per un període de sis anys per tal de coincidir amb la finalització de l’actual llicència atorgada al restaurant la Sardineta (local 2). El cànon mínim de licitació és de 30.331 euros anuals i millorable a l’alça en les ofertes que presentin els licitadors, que podran presentar les seves propostes fins a l’11 de gener del 2024.

PUBLICITAT

Una vegada s’hagin presentat les diverses propostes, la Mesa de Contractació celebrarà dos actes públics -un el 25 de gener i l’altre el 13 de febrer-, on s’obrirà el sobre B, amb l’avantprojecte d’adaptació del local i el pla d’explotació i funcionament, així com el sobre C, amb la proposta econòmica.

Segons ha anunciat el mateix Departament d’Economia i Hisenda, l’òrgan de contractació tindrà en compte els aspectes relacionats amb la gestió ambiental del restaurant, així com criteris socials com per exemple la possibilitat de contractar persones a l’atur, amb discapacitat, mesures per garantir la paritat de gènere, la capacitat de generar llocs de treball indefinits i de qualitat o el compromís de contractar proveïdors i empreses locals, entre altres.

PUBLICITAT