Tortosa suprimirà barreres arquitectòniques i millorarà la via pública

Es deixen fora inversions en grans obres per "evitar divergències" amb la resta de grups

El pressupost de Tortosa per a l’any vinent preveu, entre d’altres, invertir 675.000 euros a suprimir barreres arquitectòniques i millorar la via pública. L’esborrany arriba aquesta setmana a mans dels diferents grups municipals, perquè l’estudiïn abans de discutir-lo en sessió plenària.

Pla general del carrer Sant Blai, un dels principals eixos comercials de Tortosa, el primer dia de fase 1 de desconfinament.
PUBLICITAT

Mentrestant, el govern local ha iniciat ja una nova ronda de contactes amb els portaveus per buscar acords que permetin aprovar els comptes públics municipals. En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Hisenda, Fernando Saporta, ha alertat que, sense un nou pressupost, Tortosa no podrà disposar de l’aportació extraordinària d’1,2 milions d’euros dels tributs de l’Estat. Saporta també ha indicat que es tracta d’uns pressupostos “tècnics” que actualitzen les partides “a la situació actual”. Això “ha de permetre deixar enrere” els comptes del 2019, prorrogats fins ara. Alhora ha recordat que els números deixen fora “expressament” les inversions en grans obres per “evitar divergències” amb la resta de grups.

PUBLICITAT