Traslladen una persona sense sostre a l’hospital per hipotèrmia

Des de les deu de la nit de dimarts els Bombers reben únicament tres avisos a les comarques tarragonines

L’Ajuntament de Tarragona ha informat que la matinada de dimarts a dimecres ha engegat el dispositiu per protegir la salut i integritat física de les persones sense sostre. L’Institut Municipal de Serveis Socials, la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i la Creu Roja van fer un seguiment de totes les persones localitzades. Així doncs, dotze d’elles van acceptar passar la nit en diferents equipaments disponibles. Aquest dimarts, una patrulla de la Guàrdia Urbana i voluntaris de la Creu Roja van traslladar una persona sense sostre que era a la platja de l’Arrabassada a l’Hospital de Santa Tecla amb símptomes d’hipotèrmia.

Hospital Santa Tecla
PUBLICITAT

Els Bombers han rebut tres avisos pel temporal al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre des de les deu de la nit de dimarts fins les nou del matí de dimecres. La intensitat de les pluges i del vent ha disminuït i això ha fet que les afectacions hagin estat menors. Els tres avisos han estat a causa dels danys que el vent ha provocat. Principalment, els incidents han tingut lloc a Valls i a Salou, on han caigut arbres. Els Bombers també treballen per evacuar l’aigua d’un gran toll a l’avinguda de les Puntes, al polígon industrial de Constantí. L’incident ha deixat diversos vehicles atrapats.

Des de l’inici del temporal, han rebut 130 avisos a les Terres de l’Ebre i 118 al Camp de Tarragona. Cal tenir en compte, que aquestes són les dues regions més afectades de Catalunya. L’afectació a les carreteres de la demarcació per la pluja també ha disminuït i ja no queden vies tallades, segons el Servei Català de Trànsit. Durant aquest dimecres al matí s’ha pogut restablir la circulació a l’N-340 a Tarragona, a la T-734 al Masroig (Priorat), i a la TV-3421 a Roquetes (Baix Ebre).

PUBLICITAT