Un 20% més de famílies de Tarragona i l’Ebre demanen joguines a Creu Roja

La campanya distribueix més d'11.600 joguines a 3.325 infants vulnerables

El nombre de persones que han sol·licitat ajuda a la Creu Roja perquè entreguin joguines als menors que tenen a càrrec ha incrementat un 20% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Creu Roja Joventut ha repartit més d’11.600 joguines a 3.325 infants vulnerables del territori. També s’ha encarregat de recollir, classificar i distribuir-les pels municipis on dona cobertura.

Pla general de dues voluntàries revisant les bosses de la Campanya de Joguines de la Creu Roja a Tarragona i l'Ebre. Imatge del desembre del 2021.
PUBLICITAT

Les conseqüències de la pandèmia han perpetuat i agreujat la situació de les famílies més vulnerables i la campanya permet garantir el dret al joc i l’accés a joguines noves dels infants, element essencial per garantir el seu desenvolupament integral, intel·lectual i motriu, i que suposa un eix de socialització fonamental.La Campanya de Joguines de Creu Roja està oberta tot l’any perquè els infants puguin estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies. Són joguines no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

PUBLICITAT