Un debat polític per encarar els reptes de l’hostaleria

Aquest divendres hem viscut un debat electoral que ha versat sobre el futur de l’oci nocturn i l’hostaleria a la ciutat. Alcaldables i membres destacats de les llistes dels diferents partits polítics, han abordat temes com la situació actual de l’oci nocturn i restauració i han parlat de mesures i propostes per la reactivació i creixement del sector. També hi ha hagut temps per tractar la convivència de les terrasses amb els veïns i de l’atracció turística a la ciutat.

PUBLICITAT

L’acte ha comptat amb la presència de les principals formacions polítiques, amb l’excepció de Ciutadans i la CUP, que han excusat la seva absència. L’alcaldable del PSC a Tarragona, Rubén Viñuales, considera que la convivència entre activitat econòmica, terrasses i veïnat és possible.

 El número 3 de la llista d’Esquerra Republicana a Tarragona, Xavier Puig, ha defensat el paper de l’Ajuntament en matèria d’oci i hostaleria en els anys d’alcaldia republicana, sense defugir el debat de la convivència entre terrasses i veïnat.

La número 2 del Partit Popular, Elisa Vedrina, ha posat en valor el col·lectiu d’empresaris de l’oci nocturn, assegurant que, malgrat els entrebancs, no han deixat mai de lluitar en un moment especialment dur pel sector.

Mar Giné, alcaldable de Sí Tarragona, considera que la ciutat “ha de despertar” i ha d’atraure gent per assolir-ho.

El primer suplent de Junts, Marc Giménez, assegura que la formació liderada per Jordi Sendra defensa la creació d’un Pla d’Usos per la ciutat, pactat amb el sector de l’hostaleria.

Jordi Collado, alcaldable d’En Comú Podem, ha parlat també de l’oci nocturn i de l’hostaleria, però ha obert el focus parlant també de l’oferta d’oci per a joves.

Per la seva banda, el candidat de Valents, Robert Hernández, considera que Tarragona té el potencial com per liderar l’oci nocturn. 

El debat ha tingut una durada de dues hores i ha tractat de temes ben diferents. Això ha estat una petita mostra de què s’ha dit, però podeu recuperar l’acte de forma íntegra a la web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT