Una noia afronta 2 anys i mig de presó per calar foc a diversos contenidors a Tarragona

La fiscalia demana 2 anys i mig de presó a una noia acusada d’un delicte continuat de danys per incendi per calar foc a diversos contenidors als barris de Ponent de Tarragona, en pocs minuts de diferència, el 5 de gener passat.

PUBLICITAT

Segons l’escrit d’acusació, poc abans de les set de la tarda la processada i una menor d’edat van fer servir uns bufadors que duien per calar foc a un contenidor de paper i cartró situat al carrer de Tenerife i, seguidament, van encendre un contenidor de rebuig del carrer de l’Ebre. A continuació, van encendre uns papers i els van llençar dins un contenidor de residus orgànics del carrer Menorca i, finalment, van calar foc a un altre contenidor del carrer riu Siurana.

El cost dels danys va superar els 6.000 euros. El ministeri públic acusa la dona d’un delicte continuat de danys per incendi pel qual demana 2 anys i sis mesos de presó. En concepte de responsabilitat civil, demana que indemnitzi l’Ajuntament de Tarragona amb els 6.144,14 euros que va costar retirar i reposar els contenidors cremats, i els Bombers amb 168,94 euros per l’operatiu d’extinció.

La Guàrdia Urbana de Tarragona va arrestar la noia i va trobar-li el bufador dins d’una motxilla que duia. La fiscalia, però, no veu prou justificada la comissió d’un suposat delicte de resistència durant la detenció, per la qual cosa interessa el sobreseïment provisional d’aquesta acusació. El cas arribarà properament a judici als jutjats penals de Tarragona.

PUBLICITAT