Una possible caiguda d’un arbre talla la circulació a la Imperial Tarraco

Les fortes ventades d’aquesta matinada s’han allargat fins a primera hora del matí. De fet el vent ha malmès un arbre de la plaça Imperial Tarraco, que ha estat a punt de caure. Els Bombers s’han personat al lloc dels fets i la Guàrdia Urbana ha tallat momentàniament la circulació a la Imperial durant les tasques de retirada de l’arbre.

PUBLICITAT

Protecció Civil va activar ahir l’alerta per un nou episodi de fort vent a Catalunya que durarà tot el dia i s’allargarà fins dilluns. De fet les ratxes més intenses s’estan produint a les comarques de Tarragona.

A nivell urbà, Protecció Civil avisa de la possible caiguda d’elements estructurals, decoracions nadalenques o altres objectes que hi pugui haver en façanes i balcons. A nivell preventiu, cal retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Pel que fa a les decoracions nadalenques, si no es pot garantir la seva subjecció és millor retirar-les. En paral·lel, Protecció Civil recomana que les activitats previstes a l’exterior es realitzin només si es pot garantir la seva seguretat, comprovant que no hi ha risc de caiguda d’objectes que puguin produir danys

PUBLICITAT