Valents acusa de “incompetència” al govern de Ricomà pel contracte de la neteja

El candidat a l’alcaldia de Tarragona per Valents, Robert Hernández, ha mantingut aquest dijous una trobada de feina amb el president del Comitè d’Empresa de Foment de Construccions i Contractes (FCC), Ángel Martín de Sande, després de la qual Valents ha manifestat que “els contractes no podem polititzar-los; un document tan important com és el contracte de neteja de la nostra ciutat ha d’estar prou estructurat perquè no es valori principalment el preu, sinó la qualitat del servei”.

PUBLICITAT

“Avui la incompetència del govern Ricomà fa que el contracte de neteja de la ciutat estigui fora del terme legal, i ens surt molt cara als ciutadans amb un servei més deficitari”, ha afirmat Robert Hernández. Valents defensa la necessitat d’un augment de personal; permetre que els serveis es complementin amb torns rotatius de matí, tarda i nit; i millores a la flota de camions, -actualment sota el mateix contracte des de fa 21 anys-, per garantir la neteja de Tarragona.

Hernández ha subratllat que Valents aposta per la recollida selectiva, “però no amb l’actual servei de targetes que no funciona a cap dels dos barris on s’ha implantat”. “Hem de ser capaços d’abordar una neteja sectorial, per barris o carrers”.

“Nosaltres -ha transmès el candidat de Valents- defensem un contracte de neteja que concedeixi més valor a la comunicació i a treballar per obtenir millors índexs de recollida selectiva, i amb una partida ben definida, que actualment ja existeix, destinada a la formació en centres educatius, associacions ciutadanes i diferents col·lectius i entitats”.

PUBLICITAT