Viñuales i Batet (PSC) aposten per impulsar polítiques feministes a Tarragona

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha acompanyat al candidat socialista, Rubén Viñuales, per donar-li suport en la campanya de les eleccions municipals i els dos han remarcat la necessitat de donar-li un nou impuls a les polítiques feministes de la ciutat: “Ha arribat el moment que Tarragona tingui un Casal Feminista que sigui refent en serveis com l’orientació laboral o la formació, amb sales polivalents que es complementaran per realitzar-hi exposicions”.

PUBLICITAT

Aquest Espai Feminista inclourà també el SiAD (Servei Integral d’Atenció a la Dona), el servei d’atenció psicològica i jurídica per a dones que han patit violència masclista: “Per a realitzar aquest nou impuls necessitem treure de serveis socials l’atenció a les víctimes de violència masclista i que estiguin dirigides per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament”. Segons el PSC, d’aquesta manera s’apostarà per una visió transversal del feminisme en tots els departaments del consistori”.

Viñuales ha afirmat que també es dotarà de més pressupost el Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals (SAi) per dotar de polítiques de suport i visibilitat al col·lectiu LGTBI, amb una aposta decidida per organitzar un Pride a la tarragonina, com un espai de reivindicació a la ciutat. A més, es millorarà la formació de la Guàrdia Urbana que haurà de tractar els casos d’agressions, per tal de donar un millor servei.

PUBLICITAT