Viñuales (PSC) creu que Tarragona ha de tornar a “pensar en gran”

El PSC ha celebrat aquest diumenge el seu primer gran acte de campanya. Ho ha fet a la plaça de la Rumba, acompanyat del primer secretari socialista, Salvador Illa. Durant el seu discurs, Illa ha demanat als seus socis socialistes fugir del “neguit”, perquè la campanya de les eleccions municipals del 28 de maig esdevingui “respectuosa, tranquil·la i educada”. A més, considera que ha de ser “propositiva”, sobretot, en ciutats com Tarragona, on “s’ha de mirar endavant” i plantejar un “enorme contingut de propostes” per avançar.

PUBLICITAT

En la mateixa línia, s’ha pronunciat el candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, qui creu que Tarragona ha de tornar a “pensar en gran”. Una nova visió que passa, perquè la capital de la demarcació lideri “no només una ciutat, sinó el conjunt del Camp de Tarragona”. “El món és molt gran, tots competim i sols no som ningú, però el Camp de Tarragona junts som més de mig milió de persones”, ha subratllat.

Finalment, el líder socialista a Tarragona ha repassat el conjunt de projectes que s’executaran a la ciutat en els pròxims anys i que, segons Viñuales, compten amb el suport del govern espanyol. Una aposta que, segons ha detallat, ha estat inexistent per part de la Generalitat de Catalunya. “La Generalitat existeix, encara que aquí a Tarragona no massa sovint”, ha criticat Viñuales, qui considera que la ciutat “necessita un govern i un president de la Generalitat que els doni suport” de la mateixa manera que ho fa el govern de Pedro Sánchez.

PUBLICITAT