Viñuales (PSC) reivindica el paper dels joves per transformar Tarragona

El candidat del PSC a l’alcaldia, Rubén Viñuales ha reivindicat aquest dissabte el paper de la joventut per transformar Tarragona amb l’objectiu de donar vida a la ciutat els 365 dies de l’any. Ho ha fet a la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau, en un nou acte de campanya. Des del PSC, volen promoure l’emprenedoria juvenil amb recursos de suport a la creació de nous comerços i startups, dissenyant mesures per retenir el talent.

PUBLICITAT

Els socialistes asseguren que es fomentaran polítiques actives en matèria d’ocupació, reservant plans ocupacionals per als menors de 30 anys: “Volem que Tarragona sigui ciutat per a joves, que es pugui quedan a viure amb un treball de qualitat. Per això, promouren plans d’ocupació per a joves i impulsarem mesures d’incentivació de l’emprenedoria juvenil, per retenir el talent que hi ha en aquesta ciutat”.

En el vermut solidari que ha comptat amb la presència dels germans del grup ‘Verguenza Ajena’, Viñuales ha afirmat que duran a terme jornades ‘Street Art’ per pintar els murals de la ciutat en desús. A més, donaran suport a iniciatives com ‘Street Music’ per donar veu als i les joves artistes emergents de Tarragona.

PUBLICITAT