Viñuales referma el compromís del govern espanyol per les mercaderies per l’interior

La Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, es reafirma amb el compromís del govern d’Espanya per treure les mercaderies perilloses de la costa tarragonina. Aquest acord es va anunciar a la convenció municipal que va permetre a l’alcaldable socialista, Rubén Viñuales, tancar el procés participatiu del programa electoral.

PUBLICITAT

El candidat socialista i la Ministra també van visitar la urbanització del PP-10 per poder veure com avancen les obres del futur barri projectat a la darrera etapa de Ballesteros. En aquesta trobada, Viñuales va traslladar a Sánchez la seva aposta per construir més habitatge social “perquè les famílies joves de Tarragona no hagin de sortir de la ciutat per viure”.

En aquest sentit, Sánchez també va confirmar a Viñuales que s’havia arribat a un acord per la construcció de nous habitatges de protecció oficial.

Segons Viñuales, aquesta és una gran notícia que s’havia estat perseguint i anuncia que estarà fiscalitzant des del Parlament de Catalunya per exigir que la Generalitat publiqui amb immediatesa aquesta convocatòria: “Tarragona no es pot permetre aquesta pèrdua de població jove any rere any, a causa de les males polítiques del govern de Ricomà”.

PUBLICITAT