Viñuales vol recuperar el comerç de proximitat transformant la ciutat

El candidat del PSC de Tarragona, Rubén Viñuales ha presentat una proposta d’urbanisme per tal de potenciar el comerç de proximitat. Viñuales, proposa crear una via comercial que uneixi la Part Alta amb el barri del Port per tal de potenciar el comerç tarragoní, podent peatonalitzar els carrers del centre de la ciutat.

PUBLICITAT

La iniciativa, també pretén pacificar els carrers Unió i Apodaca transformant-los en centres comercials oberts. La primera fase, consistirà en peatonalitzar la primera coca de la Rambla Nova que permetrà connectar-la amb els carrers dels voltants de la Plaça Verdaguer.

La segona fase, consistirà en peatonalirzar els carrers Unió i Apodaca amb la remodelació de la Plaça Prim i creant zones verdes al centre de la ciutat. Finalment, la tercera etapa també remodelaria el carrer Reial i la Rambla Vella amb una ampliació de voreres i millorant l’enllumenat públic.

Una proposta en què els socialistes treballarien amb altres campanyes com “Pugem a Tarragona” amb l’obertura de comerços o ampliar la campanya dels “Bons Comerç” en els mesos de menys activitat.

PUBLICITAT