Adrià Duch jugarà la seva sisena temporada al CBT

Adrià Duch és la segona renovació del Club Bàsquet Tarragona després del capità David Fernández. L’escorta castellonenc ha signat per un any més amb els del Serrallo i jugarà així la seva sisena temporada consecutiva al club. L’entitat renova un altre dels referents de l’equip en els últims anys en un mercat en el qual la continuïtat de la plantilla de la temporada passada està sent escassa.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

El brillant llançament exterior de Duch seguirà, com a mínim, una temporada més a Tarragona. El jugador, de 29 anys, s’ha mostrat molt satisfet per poder formar part del nou projecte de l’entitat i per vestir una campanya més de blau.

L’staff del CBT, amb el tècnic Boarja Comenge al capdavant, continua treballant en la confecció de la plantilla per aquesta temporada 2024-2025 a Segona FEB, l’antiga LEB Plata. Fins ara, a més de les dues renovacions, s’han anunciat els fitxatges dels bases Josep Fermí Cera i Álvaro Fernàndez Mena. En els propers dies està previst que s’anunciïn més renovacions i fitxatges.

PUBLICITAT