Alfons García renuncia com a regidor socialista de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El fins ara regidor del PSC a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons García, ha presentat la seva renúncia com a regidor de la corporació a fi i efecte de passar el relleu a la regidora Maria José Gómez, portaveu del PSC al municipi, així com a la resta de regidors i regidores socialistes d’aquest municipi del Baix Camp.

PUBLICITAT

Alfons García, actualment a l’oposició, ha estat alcalde i regidor de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant durant 12 anys. En la seva intervenció al darrer ple, en donar compte de la seva renúncia, García va reiterar el seu compromís “de treballar per poder transformar el dia a dia al municipi i aconseguir així una societat més justa i més cohesionada.” Tot i això, va deixar clar que aquest compromís el durà a terme ara fora de la sala de plens.

En aquest sentit, va mostrar-se convençut “de deixar un equip municipal plenament preparat per donar un nou impuls al projecte socialista a Vandellòs i l’Hospitalet”. García va defensar un “grup format per persones molt vàlides i molt qualificades per donar saba nova a un projecte necessari i imprescindible pel poble.”

Per concloure, García va voler tenir unes paraules d’agraïment amb totes aquelles persones amb les quals ha coincidit els darrers anys, així com als que li han mostrat la seva confiança políticament. Precisament en aquest sentit, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha lloat “el compromís i el treball polític” dut a terme per Alfons García durant tots aquests anys a la vida política municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

PUBLICITAT