Almenys tres edificis estructuralment afectats i un mur caigut pels aiguats al Montsià

Els Bombers de la Generalitat han identificat fins aquest diumenge al migdia almenys tres edificis amb l’estructura malmesa degut als aiguats que les darreres hores han caigut al Montsià. Són afectacions “molt lleus”, segons ha detallat l’inspector Ricard Expósito, cap de regió de Terres de l’Ebre, en un primer balanç fet des del parc de Bombers d’Amposta, on també ha explicat que s’ha esfondrat un mur.

Foto: ACN
PUBLICITAT

De les 150 actuacions que el cos ha fet arreu de la comarca, una dotzena han estat per rescatar veïns atrapats a cotxes o domicilis. “De moment l’afectació és molt menor que fa dos anys”, ha destacat Expósito, que també ha apuntat que, un cop ha remès la pluja, comença una tasca ingent per retirar l’aigua acumulada a moltes plantes baixes.

Expósito ha destacat que l’episodi de pluges no ha deixat danys personals i ha apuntat que Alcanar, la Ràpita, Ulldecona i Santa Bàrbara són els indrets que han quedat més afectats, així com també Amposta, “que ho ha estat en menor mesura”.

D’altra banda, Protecció Civil ha informat d’una falta de subministrament elèctric a la Sénia, també a la comarcca del Montsià. La incidència ha començat a les 13.30h i ha deixat sense llum 1.684 abonats.

PUBLICITAT