Els Aparcaments Municipals de Tarragona renoven la seva imatge

2016-09-01 Aparcaments municipals

PUBLICITAT

Els vuit aparcaments gestionats per l’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona estrenen nova imatge corporativa. Aquesta setmana començarà la incorporació d’una nova cartelleria i diferents elements gràfics a les entrades dels estacionaments. Amb aquest canvi l’Ajuntament vol reforçar el coneixement de la ciutadania de la gestió conjunta d’aquests vuit aparcaments.

La imatge s’ha presentat aquest migdia, en un 1 de setembre en que entren en vigor les noves tarifes d’aparcament. Estacionar tot el dia a Tarragona costarà a partir d’ara 5,50 euros. Això suposa una rebaixa de quasi el 60% respecte la taxa anterior, que era de 12,60 euros.

El president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, assegura que la nova tarifa serà positiva per els tarragonins.

Aparcaments Municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: són els aparcaments Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

PUBLICITAT