Aquest dijous dona el tret de sortida el primer Festival Nomad de Tarragona

El primer Festival Nomad a la ciutat de Tarragona donarà el tret de sortida aquest dijous per allargar-se fins diumenge. El Nomad és un festival familiar d’accés gratuït. Disseny, gastronomia, música, moda, decoració, concerts, teatre, tallers, tecnologia i jocs infantils s’uneixen perquè qualsevol persona, de totes les edats, en pugui gaudir. Tindrà lloc al passeig de les Palmeres.

PUBLICITAT

Els visitants hi trobaran música en directe acompanyada de la gastronomia, a més de poder comprar a petites marques recolzant les empreses locals i de proximitat. El festival vol posar en valor el talent creatiu d’artistes emergents i de casa, en diferents disciplines com l’art, la música, la gastronomia, el disseny i l’artesania. Comptarà amb una dotzena  d’espais gastronòmics i una vintena de parades de disseny i artesania. A més, també hi haurà un espai per als més petits, el Petit Nomad, ja que el festival està pensat per a tots els públics.

L’associació de comerciants la Via T de Tarragona i Nomad s’han unit en el marc del festival amb l’objeciu que el públic gaudeixi al màxim de la ciutat. Per això es farà una promoció. Escanejant un Codi QR i enviant el tiquet de compra a les botigues adherides a la Via T, s’entrarà en el sorteig d’entrades per al proper Nomad i per entrades dobles a la nova sala 4D Emotion d’Ocine les Gavarres.

L’horari del festival serà de 17h a 23h dijous, divendres d’11h a 00h, dissabte de 17h a 00.00h i diumenge de 17h a 23h. El Nomad se celebra des de fa vuits anys en diversos punts i compta amb més d’un milió i mig de visitants acumulats.

PUBLICITAT