Aquest vespre arrenca el Festival Camp de Mart amb una vintena d’espectacles al llarg de l’estiu

Aquest divendres torna el Festival al Camp de Mart amb una àmplia oferta de propostes durant els mesos d’estiu d’aquest 2024. En total, el Festival comptarà amb 20 espectacles: una òpera, tres concerts simfònics, una obra de teatre, quatre espectacles de circ, onze concerts de música moderna i tres projeccions de cinema.

PUBLICITAT

El festival donarà el tret de sortida a les 22h d’aquesta nit, amb l’espectacle inaugural de gran format de luxe, l’òpera de producció tarragonina La Traviata, de la companyia Amics de la Lírica de Tarragona. L’espectacle es representarà en dues funcions, una aquest divendres i l’altra el diumenge. Encara hi ha entrades disponibles i es poden adquirir a taquilles del Teatre Tarragona o online.

El programador cultural Guillem Rius destaca que aquest estiu consoliden l’estructura creada les darreres edicions.

Els espectacles de gran format del festival es donaran cita les nits de dissabte i diumenge al Teatre Auditori; els espectacles de circ, adreçats a tots els públics, ompliran l’agenda de les tardes dels divendres d’estiu; i el cinema, ho farà els divendres a la nit. Finalment, acabaran de completar l’agenda d’aquest indret tan emblemàtic de l’estiu tarragoní els concerts de petit format del Refugi Sonor, que acollirà per segon estiu consecutiu les nits de dijous l’Espai Bar, adjunt al Teatre Auditori del Camp de Mart.

PUBLICITAT