Una àrbitra expulsa un aficionat després de rebre insults masclistes

Els comportaments masclistes segueixen estan presents també en els terrenys de joc. Aquest cap de setmana, l’enfrontament de Segona Catalana entre la UE Valls i el Cambrils Unió, disputat al camp del Vilar, va donar lloc a una escena on un espectador va insultar a la àrbitra del partit Marta Galego després d’una acció polèmica al minut 23.

PUBLICITAT


L’aficionat va engegar a la col·legiada a “fregar plats” i aquesta va decidir aturar l’enfrontament fins que el club no expulses l’espectador de la grada, després que aquesta apliques la nova normativa de la Federació Catalana de Futbol ‘Zero insults a la grada’. L’espectador, que finalment va ser expulsat, és un soci habitual del conjunt de Valls i va trigar tres minuts a abandonar el camp.

El partit es va reprendre amb una ovació del públic dedicada a l’equip arbitral. La federació va activar el protocol d’aquesta norma al febrer, que permet aturar el joc, i s’aplica des de l’abril amb l’objectiu d’evitar insults, xenofòbia i qualsevol acte de violència.

PUBLICITAT