Arrenquen els ‘Laboratoris Creatius’ amb la participació de més de 180 infants

Els Laboratoris Creatius impulsats per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) mitjançant el Pla Educatiu d’Entorn han arrencat aquesta setmana, un projecte en el qual al llarg d’aquest mes de juliol participaran un total de 182 infants d’entre 3 i 12 anys. Fins al pròxim 28 de juliol, diverses escoles de la ciutat oferiran activitats gratuïtes en les quals es treballaran diferents disciplines artístiques per promoure l’art com a mitjà educatiu.   

PUBLICITAT

L’objectiu dels Laboratoris Creatius és garantir el lleure inclusiu i integrador que permeti incrementar les oportunitats educatives més enllà de l’escola. S’han posat en marxa cinc laboratoris en diferents zones de la ciutat. Concretament, s’ubiquen a les escoles Sant Salvador, Marcel·lí Domingo, Saavedra, Ponent i Riu Clar. 

Les activitats, que es duen a terme de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, treballen diferents disciplines artístiques: Arts plàstiques i arts escèniques (a l’escola Riu Clar); arts musicals i artesania (a l’escola Ponent); art urbà i ciència i experimentació (a l’escola Marcel·lí Domingo); per art de màgia i art i natura (a l’escola Sant Salvador); i arquitectura i creació i arts audiovisuals (a l’escola Saavedra). Cadascuna de les disciplines es treballaran en forma d’activitats conduïdes per una figura tallerista i especialitzada amb la temàtica. A més a més, un cop per setmana, els infants gaudiran de l’activitat de piscina a les instal·lacions del Patronat Municipals d’Esports de Tarragona. 

PUBLICITAT