Arriba la 2a edició de ‘Notes d’Estiu’ de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació

Quatre concerts oberts al públic en general i deu sessions formatives per a professionals de la música conformen el programa de l’edició 2024 de ‘Notes d’Estiu’, que es durà a terme del 3 al 6 de juliol a Tarragona, a les dependències de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona i a l’Auditori Diputació.

PUBLICITAT

Raquel García-Tomàs i Xavier Sabata, convidats especials de l’edició d’enguany, destaquen per la seva trajectòria internacional. En el concert inaugural del 3 de juliol, la compositora García-Tomàs farà la presentació de les seves obres, que seran interpretades en dos dels concerts de Notes d’Estiu. Així mateix, participarà en la taula rodona sobre els desafiaments de la Intel·ligència Artificial en la creació musical del dijous dia 4 de juliol. El contratenor Xavier Sabata protagonitzarà, juntament amb el pianista Francisco Poyato, el concert inaugural, i també participarà en el concert de cloenda amb l’orquestra barroca Vespres Arnadí dirigida per Dani Espasa.

La pianista Noelia Rodiles, el Trio Fortuny i la ballarina Federica Porello completen el programa de concerts que se celebraran a les 20.30 a l’Auditori Diputació. Uns concerts oberts a la ciutadania en general.

Pel que fa a les sessions formatives, inclouran conferències tècniques, taules rodones i tallers pràctics amb pedagogs i músics de renom. Les diferents propostes tenen com a destinataris professorat de les escoles i conservatoris de música, docents de centres de primària, secundària i graus superiors de la demarcació, alumnat dels últims cursos de grau professionals i d’estudis superiors de música, alumnat de Ciències de l’Educació i músics professionals.

PUBLICITAT