Arriba la 43a Macrodiada del bàsquet formatiu a La Salle de Tarragona

L’Associació de Bàsquet La Salle de Tarragona organitza la seva 43a Macrodiada del bàsquet. Tindrà lloc aquest cap de setmana sota el lema “We Love this game”. L’esdeveniment s’ha consolidat ja com un dels actes més multitudinaris i participatius del bàsquet formatiu a la província de Tarragona.

Foto: AB La Salle Tarragona
PUBLICITAT

Després de 42 edicions, la Macrodiada ha anat creixent i confirmant l’èxit campanya rere campanya. Una aposta d’un dels clubs degans de la província amb més de 45 anys d’història. Aquesta 43a edició comptarà amb la participació de més de 109 equips d’arreu de Catalunya, agrupats en categories des de P4 fins a sèniors. Més de 1.300 jugadors i jugadores passaran per les 9 pistes preparades per l’esdeveniment, en les quals s’hi disputaran un total de 128 partits programats.

Pel que fa a la competició, aquest dissabte serà el torn de la femenina, des de primera hora del matí i fins al vespre (de 9h a 21h), mentre que diumenge es disputarà la competició masculina. La insciripció al torneig ha estat gratuïta, i l’organització compta amb servei de bar i menjador, així com de residència i opció d’allotjament a les mateixes instal·lacions.

A més, l’entrada és lliure per a tothom, amb l’objectiu de potenciar encara més l’esperit de festa del bàsquet que s’espera viure a les instal·lacions de La Salle Tarragona, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

PUBLICITAT