Arriba la Tarraco Health Race: esport, salut i solidaritat

Tarragona acull aquest diumenge la primera Tarraco Health Race. Es tracta d’un esdeveniment esportiu que comptarà amb fins a tres possibles modalitats: una cursa de 10 quilòmetres i una de 5, així com una caminada també de 5 quilòmetres. Les tres passaran per diversos dels principals carrers de la ciutat de Tarragona. La sortida, que serà a les 9:30h del matí, i l’arribada a meta es realitzaran des de l’emblemàtica Via de l’Imperi Romà.

PUBLICITAT

L’acte està organitzat per la Fundació Antonius Musa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) amb el suport del Tarragona Esports, fruit del conveni de col·laboració establert entre el COMT i l’Ajuntament del municipi. L’acord entre entitats té com a objectiu implementar la prescripció d’activitat física entre la població, clau per la salut, així com fomentar l’esport. 

A més, es vol convertir la Tarraco Health Race en un esdeveniment esportiu solidari de caràcter anual i en un referent del Camp de Tarragona. Així ho explica la Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López.

En aquesta primera edició, els beneficis que se n’obtinguin aniran destinats íntegrament a l’Associació AFANOC, que treballa per ajudar als infants i nens diagnosticats amb càncer. De manera paral·lela a la cursa, a la zona dels jardins del Parc Saavedra, es duran a terme una classe de Zumba i una de Pilates que seran obertes a tota la ciutadania. 

A més, l’organització ha creat el Dorsal 0, una via per poder col·laborar online amb l’esdeveniment per totes aquelles persones que no puguin participar en qualsevol dels actes i hi estiguin interessades.

PUBLICITAT