Bonavista dona el tret de sortida a una Fira d’Abril que es recupera cinc anys després

El vespre d’aquest dimarts va arrencar oficialment la Fira d’Abril a Tarragona, que es recupera després de no celebrar-se els darrers cinc anys. El recinte, ubicat a l’aparcament del Mercat de Bonavista, ja compta amb les casetes, la música i la gastronomia típica andalusa, a més d’amb les atraccions, que estan obertes des del passat divendres. La festa s’allargarà fins al pròxim diumenge a la nit i s’espera que milers de persones passin pel recinte firal al llarg d’aquestes jornades.

PUBLICITAT

A la zona de les casetes, hi ha un gran escenari central on cada dia de fira, a les 20:30h (dijous a les 22h), hi ha un concert d’algun grup programat que complementa l’oferta pròpia de cada caseta.  S’ha buscat donar protagonisme a artistes del territori, així com donar un espai a les escoles de flamenc, que també tindran la possibilitat de trepitjar l’escenari.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, es mostrava satisfet de recuperar la Fira d’Abril a la ciutat, assegurant que “torna per quedar-se”. 

L’horari d’aquest dimecres festiu i de diumenge és de matí i tarda, mentre que dijous, divendres i dissabte s’obre a partir de les 18h, allargant la nit en els dos darrers dies fins a les 3h de la matinada. Pel que fa a l’horari de les atraccions, és de 17h fins a mitjanit, excepte el divendres i dissabte que estarà oberta fins a la 1h. El dijous, les atraccions tindran un preu especial de 2€.

PUBLICITAT