“Buscando a Eva”, el retrat d’una dura transició d’home a dona presentat en el marc del Pride Tarragona

“Buscando a Eva”, un llibre de l’autora Eva Díaz, en què comparteix l’emotiu viatge que va emprendre en remoure els fonaments de la seva exitosa vida, construïda per l’home que va ser, fins a arribar a ser la dona que tant va desitjar ser. Aquest divendres al vespre va presentar-lo en societat a la Cooperativa Obrera de Tarragona en un acte que va servir per donar el tret de sortida a l’agenda del Pride Tarragona d’aquest 2024, que té lloc tot aquest dissabte.

PUBLICITAT

Eva López, enginyera industrial, actual CEO & Founder de Shaping i directora general d’Euthenia, va explicar el dur procés que va suposar la seva transició d’home a dona. Segons l’autora, el llibre explica “l’experiència d’una dona que neix amb 52 anys i busca el seu lloc al món”. Narra un viatge en què es va quedar sense feina, sense diners, sense casa i sense cotxe. Va haver de lluitar per recuperar l’amor dels seus fills i éssers estimats després d’enfrontar-se a les seves pors, als estereotips de la societat i a un passat ple de dolor. Parla de com ho van viure els dos fills.

L’acte va ser presentat per José Mola, Llicenciat en Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme per la URV i activista LGTBI+, i va comptar amb la presència de Cecilia Manginim Consellera d’Igualtat, Serveis a la Ciutadania i Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona.

Aquest dissabte és el dia de celebrar el Pride Tarragona. A partir de les 10h del matí d’aquest dissabte i fins passades les dues de la matinada la plaça Corsini es convertirà en l’epicentre de l’esdeveniment festiu i inclusiu que impulsa la diversitat i l’orgull LGTBI+, i que comptarà amb actes, tallers, espectacles i concerts per a tots els públics.

PUBLICITAT