El Carnaval 2018 comptarà amb major pressupost, premi a les 15 millors comparses, millor revetlla i més correfoc

Després de millores a la consultiva del carnaval tarragoní i al pressupost on enguany les dues millors comparses han rebut premis de 800 i 500 euros respectivament, l’Ajuntament de Tarragona afirma estar en disposició de poder tornar a recolzar econòmicament a les 15 millors comparses classificades com es feia anys enrera, afavorint així un dels majors reclams i queixa de totes elles. Així ho ha explicat la regidora de festes Begoña Floria, anunciant major aposta pel carnaval de l’any vinent.

La Disfressa d'Or 2013. Concurs de la millor disfressa de les colles que participen al Carnaval.Caranaval de TarragonaTarragona, Tarragons, Tarragona
PUBLICITAT

A més de les comparses, es veuran afavorits els grups de foc incrementant novament la seva presència en la que és ja una de les festes més destacades de tot l’estat i en la que també caldrà reformular la revetlla que enguany no ha acabat de funcionar. Aquesta podria anar a parar a la Plaça Corsini un cop desaparegui la carpa provisional del Mercat Central.

Pel que fa a la reducció i pèrdua de comparses i participació en els darrers anys, l’Ajuntament afirma que seguirà fomentat i donant suport a la festa per tal que la participació segueixi creixent. D’altra banda, un cop es reuneixi la consultiva i les comparses es farà balanç d’enguany i es valorarà com ha funcionat per exemple el nou recorregut per tal d’establir les mesures correctores que siguin convenients.

PUBLICITAT