Casserolada i xiulets en la protesta dels restauradors contra la pujada d’impostos

El sector de la restauració de Tarragona s’ha concentrat la tarda d’aquest dimecres a la Plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, per protestar contra la pujada d’impostos aprovada fa unes setmanes pel consistori. Les casseroles colpejades amb estris de cuina, els tambors, els xiulets i els crits contra les noves mesures fiscals han estat els protagonistes d’una manifestació que ha reunit un centenar de persones. També s’han mostrat pancartes amb el lema “deixeu-nos treballar, prou ja d’atracar”.

PUBLICITAT

Una trobada que ha estat convocada per la recentment creada Associació Cultural de Restauradors, que actualment compta amb gairebé 150 locals associats d’arreu de la ciutat. La seva presidenta, Maribel Rubio, assegura que no poden continuar assumint més despeses i deixa clar que la conseqüència de la pujada d’impostos acabarà afectant la ciutadania i als consumidors.

Rubio ha lamentat, com ja van fer els representants de veïns el passat divendres, la manca de diàleg amb el govern, i ha explicat que s’han quedat sense poder fer arribar a plenari una moció per reobrir aquest assumpte per la falta de suport de cap formació política.

PUBLICITAT