Ceuta, primera aturada del camí cap al somni de l’ascens

Arriba el moment decisiu. El més bonic. El de perseguir el somni. Aquell que s’ha guanyat el Nàstic després d’una temporada regular brillant. Els de Dani Vidal jugaran al camp del Ceuta aquest diumenge l’anada de la primera eliminatòria de play-off per tornar al futbol professional. La primera prova de foc d’una promoció per gaudir i patir.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

El rendiment del Nàstic davant els rivals de la part alta de la classificació ha estat incontestable. El darrer precedent, el partidàs amb victòria al Johan Cruyff davant el Barça Atlètic. Dit això, res acompanya en el context del partit a Ceuta: un horari absurd (21:15h), un viatge gairebé impossible per l’aficionat grana i un dels millors locals de la categoria davant amb una parcel·la ofensiva sensacional. Dani Vidal té clar que serà un escenari advers, però té confiança cega en l’equip.

Viatjaran tots els futbolistes, no hi ha baixes. Ho faran aquest dissabte, en avió fins a Tànger, on passaran la nit. Diumenge, en bus fins a Ceuta per jugar, a partir de les 21:15h, el partit al Alfonso Murube amb més de 6.000 aficionats a les graderies. Des de Tarragona, molts nastiquers donaran suport a la pantalla gegant que s’ubicarà al Parc del Francolí.

PUBLICITAT