Ciutadans reivindica la necessitat de potenciar el turisme a Tarragona

Lorena de la Fuente, alcaldable de Ciutadans i portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Tarragona ha fet una crida a la necessitat d’invertir en turisme, “com un motor econòmic molt important a la nostra ciutat. Invertir en turisme és invertir en l’economia de Tarragona i la dels seus ciutadans.”

PUBLICITAT

Des de la formació asseguren que “Tarragona disposa de meravelles paisatgístiques, monumentals, tradicionals, gastronòmiques, etc., úniques al món de les que com a tarragonins i tarragonines ens sentim molt orgullosos i les volem mostrar al món.” Per aquest motiu aposten per potenciar la difusió turística nacional i internacional per atraure més turisme.

Lorena de la Fuente ha fet especial èmfasi que des de Ciutadans volen ubicar el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona en l’edifici del Banc d’Espanya, “un espai cèntric, més ampli, que passarà a ser el referent turístic de la ciutat i que oferirà una millor atenció als turistes i ciutadans que vulguin conèixer què els pot oferir Tarragona.”

La candidata ha explicat que busquen atraure un turisme de qualitat i familiar. En aquest sentit, volen impulsar que Tarragona compti amb un Parador Nacional de Turisme. “No pot ser que a Espanya hi hagi 98 Paradors Nacionals de Turisme i Tarragona, que és capital de província, no compti amb cap”, ha assegurat de la Fuente. Consideren que la millor ubicació per aquest Parador Nacional de Turisme seria l’antic preventori de La Savinosa.

Finalment, la líder taronja a Tarragona ha explicat que aposten perquè Tarragona sigui declarada municipi turístic i per l’arribada de creueristes. “Volem que aquest increment de turisme pernocti a la nostra ciutat i desitgem que creixi en nombre d’establiments hotelers”, ha sentenciat.

PUBLICITAT