Ciutadans s’oposa a un alberg juvenil a la Ciutat Residencial

Ciutadans s’ha mostrat totalment contrari a que la Ciutat Residencial i de Repòs de Tarragona es converteixi en un alberg juvenil. De fet, l’aposta de la formació és que es transformi en una residència pública per afavorir la gent gran. Així ho ha manifestat aquest dissabte Lorena de la Fuente, alcaldable en les pròximes eleccions, amb el suport de Carlos Carrizosa, líder i president de Ciutadans al Parlament de Catalunya.

Ciutat Residencial Ciutadans
Foto: Ciutadans
PUBLICITAT

A les mateixes portes del centre residencial, Lorena de la Fuente ha encoratjat els veïns de Llevant assegurant que si Ciutadans governa després de les eleccions no permetran que la Ciutat Residencial continuï “així d’abandonada i sense manteniment”. Segons de la Fuente, “la manca de voluntat política ha
portat un estat de degradació d’aquest complex que és inadmissible”. A més, ha apuntat directament al PSC i al candidat Rubén Viñuales, amb valoracions com “traïció” i “mentida”, pel fet que asseguressin als veïns de Llevant que no faran cap alberg en aquest lloc, després d’haver votat, segons afirmen, al Parlament de Catalunya a favor de la redacció d’ubicar-lo en aquest emplaçament.

Lorena de la Fuente, que s’ha reunit amb la Plataforma Pro LLevant, ha reclamat per a Ciutadans “el vot útil” que els permeti “recolzar els veïns de Llevant en la seva reivindicació i aconseguir que el complex es transformi en una residència pública i una àrea de respir per a les persones que tenen determinades dependències”.

PUBLICITAT