Comencen les obres al Circ romà

PUBLICITAT

Les obres de la graderia del circ romà ja han començat. Es tracta de la primera fase del projecte que consistirà a instal·lar una estructura metàl·lica amb paviment de fusta que simularà les graderies.

De les diferents voltes del circ se’n taparan dues completes i una parcialment, i adaptació de la passarel·la i les escales d’entrada. Amb aquesta actuació urbanística pretén integrar un element patrimonial en el centre de la ciutat i recuperar la part septentrional del circ, on no s’havia pogut fer cap intervenció important. L’arquitecte que durà a terme el projecte és Nacho Álvarez de NAM Arquitectura i el Grup Tecno Conrad, que ha volgut integrar el monument a l’entorn.

Les obres han començat avui i calculen que finalitzi en els propers sis o vuit mesos. El pressupost de l’obra es manté en el que ja s’havia anunciat, 242 mil euros, finançats en el 75% pel ministeri de foment. La superfície on s’actuarà en aquesta fase és de 450 metres 2. La segona fase encara no està programada i es pretén que converteixi una part del circ romà en zona museística.

PUBLICITAT