Complicada visita a la pista de l’UB Sant Adrià pel CBT

El Club Bàsquet Tarragona afronta aquest cap de jornada un dels partits més complicats de la lliga. Ho farà a la pista de la Unió Bàsquet Sant Adrià, segon classificat amb tres derrotes i equip que la temporada passada va quedar-se a prop de disputar la Fase Final d’ascens a LEB Plata. Les tres ensopegades del conjunt de Sant Adrià del Besós han estat davant rivals directes com el Mataró, el Valls i el Castelldefels. 

PUBLICITAT

Els tarragonins arriben després d’igualar-se en partits disputats amb la resta de competidors i després d’endur-se la primera derrota del curs davant el Mollet per 77 a 65. Amb aquesta derrota el Mollet escurça distàncies a la zona alta i mitjana de la taula que poden revolucionar la classificació a dos partits de tancar la primera volta de la competició. 

Al Sant Adrià s’haurà d’anar amb compte amb els gegants de l’equip barceloní. Els pivots, Oscar Amo i Antonio Ruiz són els destacats del Sant Adrià. Amo és el màxim anotador, rebotejador i qui més faltes provoca en l’equip dirigit per Mario Lousame. 

S’haurà d’esperar al dissabte a les sis de la tarda per conèixer si el Club Bàsquet Tarragona posa terra de per mig al playoff, o si per contra, el seu treball del primer trimestre es perd en dos partits consecutius per tornar a començar de zero al gener. 

PUBLICITAT