El Concurs de Castells ja coneix les 42 colles que hi participaran

Ja es coneixen les 42 colles que participaran al concurs de castells de Tarragona. A la jornada de diumenge, hi participaran 12 colles. L’última colla que hi participarà, seran els Xiquets de Reus ja que, si no hi ha cap sorpresa, el Minyons de Terrassa renunciarian a anar al concurs.

PUBLICITAT

A la jornada de dissabte hi participaran 17 colles. La primera colla que encapçala el grup són els Xicots de Vilafranca, i l’última, Els Xiquets del Serrallo. Com a colla convidada, cal remarcar que enguany hi participaran els Xiquets de Hangzhou, una colla castellera de la Xina.

Pel que fa la jornada de Torredembarra, hi ha participaran 12 colles. La primera de grup seran els Castellers de Figueres, i tancaran l’actuació els Salats de Súria. A causa de les renúncies dels Castellers de Cornellà i els Margeners de Guissona. Entraran al Concurs de Torredembarra els Matossers de Molins de Rei, els Castellers de Riberal i els Xiquets de Vilaseca. Cal Recordar que la colla local, els Nois de la Torre, actuaran en aquesta diada com a colla local.

 

 

PUBLICITAT