10.000 famílies tarragonines es podrien beneficiar de l’ajuda del govern

La diputada del PSC per Tarragona, Sandra Guaita, ha avançat que “l’ajuda directa de 200 euros aprovada dissabte pel Consell de Ministres del Govern podria beneficiar a més de 10.000 famílies a les comarques tarragonines.” Guaita indica com “la necessitat d’implementar un paquet d’ajudes com aquest assenyala que existeix un problema real a la ciutadania”.

Pedro Sanchez
PUBLICITAT

Unes ajudes que vénen acompanyades d’un augment del 15% de les pensions no contributives de jubilació i invalidesa, així com de l’ingrés mínim vital. Guaita al·lega també que “aquests ajuts acabaran repercutint en el moviment econòmic a la nostra demarcació”. Uns ajuts que arriben amb moltes crítiques des de diferents partits polítics i sectors econòmics, davant d’això Guaita expressa que “aquells que estan en contra és perquè no es troben en la situació dels sol·licitants”.

Recordem que el paquet d’ajudes té una despesa tota de 9.000 milions d’euros que se suma a les diferents mesures implementades per pal·liar els efectes de la inflació derivada de la guerra d’Ucraïna.
PUBLICITAT