11a edició de la “FIRST LEGO League”

La Universitat Rovira i Virgili celebra enguany en la Fira de Reus, una nova edició de la “FIRST LEGO League”. Un esdeveniment lúdic, formatiu i competitiu on els alumnes presenten un projecte amb el rerefons d’una investigació científica que tindrà lloc el 14 de maig.

PUBLICITAT

Un total de 15 escoles participen en aquesta nova edició que torna a la presencialitat. Provenen de les localitats de Santa Oliva, Tarragona, Reus, entre d’altres, amb un total de 300 participants. L’aspecte d’enguany que els alumnes han de treballar és la logística. L’esdeveniment es dividirà en 2 categories. Per una banda, la “Challenge”, format per 21 equips, en les edats compreses entre 10 i 16 anys. I la categoria “Explore”, formada per 30 equips, amb edats de 6 a 9 anys. “És un esdeveniment que dona suport a la gent jove que vol desenvolupar les seves capacitats tecnològiques, científiques i d’innovació” ha recalcat , Laia Sala, sènior mànager, marketing & comunications d’IDIADA.

Xavier Vilanova, director de l’ETSE, ha esmentat que, “les dues categories presentaran diferents projectes que han treballat en grup”.

L’esdeveniment comptarà amb 100 voluntaris perquè hi hagi un bon control en tot moment de la competició. A més a més, de diferents premis.
PUBLICITAT