Del 16 de maig a l’1 de juny, Tarragona acollirà una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Mariner, en què participaran 21 restaurants de la ciutat. Durant quinze dies, els establiments oferiran menús especials amb l’arròs mariner com a plat principal, elaborats amb arròs del Delta de l’Ebre i maridats amb vins i caves de la zona.
L’objectiu de les jornades, segons ha explicat Javier Escribano, president de l’AEH, és “desestacionalitzar l’oferta gastronòmica i promocionar els restaurants fora de temporada alta”. Escribano també ha posat en valor la feina dels restauradors:
La consellera de Turisme, Montse Adan, ha remarcat la importància de la gastronomia com a element clau de l’atractiu turístic de Tarragona. Per la seva banda, els representants de les empreses col·laboradores han posat en valor els productes de proximitat com a senyal d’identitat i qualitat.
La iniciativa, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEH), compta amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Arròs Bayo i el Celler Castell d’Or.