28 infants i famílies ja gaudeixen de la 4a edició del Casal de l’Autisme de Tarragona

Un estiu més, per quarta vegada consecutiva, l’entitat Todos En Azul tira endavant el Casal de l’Autisme de Tarragona. Es tracta d’un casal completament inclusiu per a infants amb autisme, independentment del grau. Enguany han ampliat les places fins a 28 nens i nenes, que reben una atenció quasi personalitzada per part de 25 monitors.

PUBLICITAT

Al casal, es fan tot d’activitats per fomentar el gaudi dels infants, així com per donar un respir a les famílies, que tenen l’oportunitat de deixar els seus fills en un espai segur. Com a novetat, enguany el casal ha apostat fort per les sortides, amb visites a les piscines de Puigdelfí i Riu Clar, a la granja de les Set Cabretes, a les coves de l’Espluga de Francolí i al Salting de Reus entre d’altres.

El president de Todos En Azul, Juanjo Caravaca, ha explicat que molts nens s’han quedat sense plaça i ha fet palés la necessitat de fer més casals adapats i inclusius:

El Casal de l’Autisme de Tarragona, que també estarà en marxa durant el mes d’agost, és l’únic de la província que “atén als nens sense limitació, independentment del grau d’autisme que tinguin”.

PUBLICITAT