30.000 hostelers es beneficiaran de la reforma laboral a Tarragona

La diputada del PSC per Tarragona, Sandra Guaita, ha afirmat aquest divendres que la reforma laboral aprovada ahir pel Congrés és “una excel·lent notícia no només pel Govern progressista sinó, sobretot, pels treballadors i treballadores d’aquest país”.

PUBLICITAT

Guaita ha explicat que amb la aprovació de la reforma laboral, els més de 30.000 treballadors del sector de l’hosteleria de les comarques tarragonines cobraran, de mitjana, 5.351 euros bruts anuals més. En el mateix sentit s’ha manifestat el senador del PSC per Tarragona, Santi Castellà, qui ha afirmat que “aquesta reforma laboral recupera drets que van ser laminats pel PP quan va estar al Govern. Una reforma que compta amb el suport dels representants tant dels treballadors i treballadores, com dels emprenedors i empresaris d’aquest país.”

Per seguir amb exemples concrets i reals, amb l’entrada en vigor de la reforma laboral les treballadores i treballadors dels serveis de la neteja de les comarques de Tarragona cobraran 2.431 euros anuals més, els transportistes 7.533 euros més, els jardiners i jardineres 3.833 euros més, etc. El senador ha finalizat explicant que aquesta reforma es una victoria per tot el públic, “sense distincions”.

PUBLICITAT