La falta d’un informe d’hidrocarburs fa que el TSJC anul·li el POUM

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha emès una sentència contra la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de l’any 2013. En altres paraules la sentència anul·laria el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona (POUM). Aquesta sentència surt arran d’un contenciós administratiu imposat per l’empresa Compañia Logística de Hidrocarburos CLH perquè creu que l’operació urbanística els perjudica. Per això la sentència insta a l’Ajuntament a presentar un informe d’hidrocarburs. Segons l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la sentència diu que “el POUM està ben elaborat, motivat i justificat, però s’inventa que falta aquest informe.”

????????????????????????????????????
PUBLICITAT

Davant això l’alcalde ha carregat contra la companyia CHL que en principi ha d’abandonar la seva localització actual ja que segons Ballesteros “tots els veïns ho han demanat i així ho desitgen des del consistori.” L’alcalde ha assegurat que se sent decebut amb CHL perquè ja hi havia parlat i que ara serà més contundent a l’hora de demanar que marxin.

D’altra banda Ballesteros ja ha anunciat que recorreran al Tribunal Suprem, perquè no consta enlloc que aquest informe d’hidrocarburs s’hagi de presentar i no saben ni de qui és competència. Per això de moment no s’anul·la ni es paralitza res del Pla Urbanístic. A més l’alcalde s’ha mostrat segur que guanyarà el recurs.

PUBLICITAT