8a edició de “Viatge a la Constel·lació Museu” a Tarragona

El proper 14 de maig torna a celebrar-se a Tarragona ‘La Nit dels Museus’ pel ‘Dia internacional dels museus. Des de fa vuit anys, els museus i centres de Tarragona celebren l’itinerari i visita guiada nocturna: “Viatge a la Constel·lació Museu” amb portes obertes durant la “Nit dels museus” que tindrà lloc el mateix 14 de maig.

PUBLICITAT

Tots els centres i museus de Tarragona s’hi sumen en aquesta celebració, enguany s’hi ha adherit a més a més, el “Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona”. Les diferents institucions mostraran diferents peces que estarà lligat en el mateix concepte. Enguany de manera independent, els visitants ho podran fer de manera autònoma.

Mònica Borrell, directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, ha puntualitzat que, “als visitants se’ls hi donarà una peça que formen part de cada museu il’afegiràn en un petit àlbum”.

L’aforament és limitat i dependrà del trenet turístic amb un total de quatre grups de 50 persones. Per inscriure’s es podrà realitzar via web del MNAT amb un preu de dos euros per persona.

PUBLICITAT