“A Tarragona hi ha talent”, però produir cultura és un repte

Laber Garcia i Albert Blay són dos joves inquiets per la cultura que es van conèixer durant la seva etapa universitària. Actualment, Laber Garcia busca fer-se un lloc a l’escena musical sota el nom Labi, i una de les seves inquietuds és treballar l’aposta audiovisual a través dels videoclips, aquí és on comença la dinàmica professional entre aquests dos joves que s’han proposat fer un videoclip innovador i 100% tarragoní.

PUBLICITAT

Però l’escena cultural tarragonina és un terreny difícil, com assenyala la cantant. En la mateixa línia s’expressa el Blay, qui assegura que “engegar produccions de ficció des d’aquí és molt complicat”. Per aquest motiu per al nou projecte musical de Labi han decidit fer un producte amb gran factura que “reivindiqui la ciutat de Tarragona”.

Desgraciadament, Garcia assenyala com “molt d’aquest treball molts cops es fa sense esperar rebre res a canvi o perdent diners”, per aquest motiu els joves han engegat un verkami per assumir els costos d’aquest videoclip. La cantant destaca “les dificultats d’obrir-se pas en l’escena musical”.

‘Thought many times’ és el segon senzill que Labi porta en solitari i s’estrenarà aquest 26 d’agost i promet ser una obra dedicada a “l’alliberament individual”.

PUBLICITAT