Actuació castellera per la Diada Nacional de Catalunya a Tarragona

Avui al migdia en commemoració per la Diada Nacional de Catalunya, les quatre colles castelleres tarragonines han actuat al Pla de la Seu.

FOTO TWITTER XIQUETS
PUBLICITAT

Els Xiquets de Tarragona continuen rodant amb bon ritme en l’estrena d’aquesta Diada Nacional a Tarragona han tornat a apostar per un 5d8 molt ben controlat. A segona ronda després d’un peu desmuntat del 7d8, han descarregat el 3d8 com van fer a Torredembarra. Han finalitzat l’última ronda amb un 4d8 sense complicacions. Per acomiadar-se han descarregat tres pilars de 4.

La colla Jove Xiquets de Tarragona han anat molt segurs descarregant a primera ronda el 3d8. Seguidament, han demostrat el bon estat de la colla descarregant el tercer 2d8f de la temporada. En la tercera ronda han descarregat un 4d8, un castell molt controlat pels liles. Han acabat la seva actuació amb tres pilars de 5 i quatre pilars de 4.

Tanmateix, la colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau continuen a l’alça amb el seu gran nivell. Han descarregat a primera ronda el 3d8. Han continuat amb la bona dinàmica descarregant un bon 2d7. En la seva última ronda han descarregat el 3d7a amb el pilar de cara a la catedral. Han finalitzat la seva actuació amb un vano de 5 i tres pilars de 4.

Per la seva banda els Xiquets del Serrallo han apostat per la tripleta de 7. En primera ronda sense problemes han descarregat el 4d7. Pel que fa a la segona ronda han descarregat el 4d7a deixant de cara el pilar a la catedral. En l’última ronda un molt bon 3d7 per finalitzar la seva ronda de castells. Han finalitzat la diada amb 3 pilars de 4.

Avui ha estat l’últim test de les colles tarragonines i ja posen el punt de mira a Santa Tecla.

PUBLICITAT