ADAT demana presó per al policia que va matar a trets a un gos a Calafell

El gener de 2018 es va fer viral el cas Shaitan, on un policia local va matar a trets a un rottweiler a una urbanització de Calafell. Un dels dos agents trucats per la presència del gos al carrer el va tirotejar fins la mort al·legant sentir una por desmesurada. Gairebé tres anys després Advocats En Defensa Animal Tarragona presenta l’escrit d’acussació, ja que el procés s’ha endarrerit per la pandèmia.

PUBLICITAT

ADAT demana 18 mesos de presó i 4 anys d’inhabilitació per a l’agent acusat de maltractament animal amb final de mort. Els advocats presenten 7 testimonis de veïns que asseguren que el gos no era perillós, a més existeix un suport multimèdia que demostra el mateix i sembla que ha sigut corroborat per un perit expert en comportament animal.

La defensa del policia local va presentar un recurs d’apel·lació a l’audiència provincial que demana l’arxiu definitiu. ADAT s’oposa a aquest recurs, ja que entenen que un policia hauria d’estar preparat per gestionar una situació d’estrès com aquesta i la versió de la defensa s’hauria de demostrar en un judici.

PUBLICITAT