AEQT i URV renoven el seu compromís amb la setmana de la ciència

L’AEQT i la URV renoven el seu compromís amb la setmana de la ciència a través de quinze dies de tallers al Campus Sescelades destinats als polímers. En aquesta activitat hi participaran fins al 25 de novembre 1.300 nens de primària de tot el Camp de Tarragona.

setmana ciència URV
PUBLICITAT

Josep Pallarès, rector de la URV, destaca la importància de “despertar la vocació en el jovent per formar als investigadors del futur”. Enguany el tema tractat en aquests tallers gira entorn dels polímers i la seva circularitat, tot en un context de “donar resposta als grans reptes del futur de la química al territori”. Pallarès detalla com “els matriculats en enginyeria creixen cada any, però s’ha d’incrementar el ritme de creixement”. Tot també amb una mirada posada en les dones, que encara suposen una minoria dins de les modalitats científiques.

Des de l’AEQT per la seva part valoren especialment aquestes iniciatives per “la captació de talent al territori”, tenint en compte que al voltant de dos terços del cos enginyer i químic de l’AEQT prové de la URV. Cal destacar que durant aquests quinze dies la universitat impulsa altres projectes per tota la demarcació.

PUBLICITAT