Agenda cultural d’aquest cap de setmana a Tarragona

La ciutat de Tarragona ofereix una sèrie d’activitats culturals i musicals cada cap de setmana. Aquestes són les diferents propostes.

Foto ACN: El cantant i compositor Nil Moliner.
PUBLICITAT

Aquest divendres a l’Espai Jove La Palmera oferirà el directe a les 21:00 h el concert dels dos joves Marcel i Júlia. El dissabte és el torn de Anna d’Ivory, la pianista amb el seu estil característic del pop i música tradicional. També actuarà Laura Andrés & Beth.

Continuem parlant de concerts i es que aquest divendres a la Tarraco Arena Nil Moliner estarà a Tarragona a partir de les 21:00 h. El dissabte també a les 20:00 h el quartet II Divo. I a Bonavista el Teatret s’omplirà de cultura amb l’actuació del Circ Esperança, del col·lectiu Entret(r)es

Tanmateix en el Teatre Auditori Camp de Mart, ofereix un doble concert aquest divendres de la mà de Meritxell Neddermann i la SUU. Per altra banda, al far de la Banya arriba la IX Nit literària a les 22:00 h, amb un seguit de lectures acompanyada de música.

I a Sant Pere i Sant Pau a la plaça Miramar s’oferirà el Cinestiu en família: “El Bosc de Haquivaqui” a partir de les 21:30 h.

Per últim, continuen les festes dels barris a Tarragona i aquest cap de setmana se celebren les XXXI festes del barri del Port. A més a més, també se celebren les festes del barri Riuclar.

PUBLICITAT