Agenda cultural del primer cap de setmana de Santa Tecla

A Tarragona ja han arribat les esperades festes de Santa Tecla i el primer cap de setmana els ciutadans podran gaudir de diferents actes en la ciutat.

La Cucafera Baixa
Foto: David Oliete
PUBLICITAT

Aquest divendres 16 a partir de les 17:00 h un cop més arriba l’esperada “Cercabirra Alternativa”. L’Ajuntament la va prohibir l’any 2017 i enguany és la 4a edició que es fa de forma autogestionada. El tret inici és a les 17 h al Pla de la Seu acompanyats de música i gresca. Es recomana portar cadascú el seu got de plàstic i monedes d’un euro. El recorregut compatà amb 16 bars i també comptarà amb samarretes personalitzades.

Després d’aquests anys de pandèmia hi ha ganes de festa i es recomana que tothom porti el seu propi got de plàstic. El cost

A les 18:00 l’Associació de Mares de Tarragona i col·laboració de l’Ajuntament, organitza les “Fes-tecletes 2022” en el passeig de les Palmeres que començarà amb un taller festiu, seguidament concert de la mà de Xarim Aresté i finalitzarà el capvespre amb DJ Gemita Dinamita. Avui també es durà a terme la presentació del Ball de Titans a les 18:30 organitzat per la Societat Marítima i Protectora – Gremi de Marejants a la Pèrgola del Serrallo.

Tanmateix, avui les colles tarragonines tindràs el seu respectiu assaig general per preparar-se del que serà la diada del primer diumenge de Santa Tecla. En acabar els assajos, els Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona organitzen la revetlla, matalassera i lila acompanyada de música i molta festa.

A la nit al Camp de Mart a partir de les 22:00 la Banda Unió Musical de Tarragona presenta “Amparito.cat” en totes les entrades exhaurides. I al seu costat al Parc del Savedra el cantant de Reggae Adala de l’escena Sound System, arriba a Tarragona per oferir un concert i acompanyat de la seva banda.

Aquest dissabte a partir de les 19:00 h des de la plaça de la Font es durà a terme La Cercavila del Convit 700 amb la participació dels elements i balls del seguici tarragoní. A partir de les 22:30 a la plaça de les Cols es durà a terme La Cucafera Bixa i seguidament a les 23:00 concerts de la mà de Germà negre i Auxili a la plaça Corsini. A més a més, torna la Tecla Tapa a la plaça Berdaguer. Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de diferents llocs de tota mena de menjar de diferents associacions de la ciutat.

Finalment, aquest cap de setmana és el torn el primer diumenge de castells amb l’actuació de Colla Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca.

PUBLICITAT