Agenda de l’últim cap de setmana d’agost de les entitats de Tarragona

Quan falten 6 dies perquè s’acabi el mes d’agost, les entitats de la ciutat de Tarragona continuen oferint diferents activitats culturals, musicals i esportives.

PUBLICITAT

Com no pot ser d’altra manera continuen les festes majors dels barris a Tarragona i aquest cap de setmana tanquen el cicle de la tornada de les festes dels barris el Carrer Goya i el Parc Francolí. Tot un gran ventall de concursos, activitats pels més menuts, els sopars de carmanyola i la gran festa acompanyada d’orquestres com la Stromboli Jazz Band i dj’s. Des d’avui 26 fins diumenge 28.

Pel que fan les colles castelleres de Tarragona, la Jove de Tarragona té una doble diada aquest cap de setmana. Pel que fa a la primera, actuen el dissabte a les 18 h en la diada de la Festa Major del Catllar i el diumenge a la Festa Major de l’Arboç. Tanmateix, els Xiquets de Tarragona es desplacen fins a Sitges el dissabte a les 18 h en la festa Major de Sant Bartomeu.

El diumenge és el torn del futbol i el Nàstic de Tarragona s’estrena com a local en aquesta nova temporada 2022/2023 en la 1a RFEF. El UD Logroñés serà el primer equip que s’enfrontaran els granes a les 19:30 h al Nou Estadi Costa Daurada.

PUBLICITAT