Aigües de Tarragona adjudica la redacció del projecte del nou col·lector d’aigües pluvials de la Part Baixa

EMATSA ha adjudicat la redacció del projecte per construir el nou col·lector d’aigües pluvials a la Part Baixa de la ciutat. Una gran galeria recollirà l’aigua de la pluja i la conduirà cap al riu Francolí a través dels carrers Smith i Torres Jordi i l’avinguda Vidal i Barraquer, fins al passeig de la Independència on connectarà amb “l’actual calaix de pluvials”.

PUBLICITAT

La infraestructura millorarà la capacitat de drenatge actual de la zona en cas de forts aiguats. El termini per redactar el projecte és de cinc mesos i té un cost de 48.750 euros (sense IVA). L’obra tindrà un cost estimat d’1,3 MEUR (sense IVA). El projecte preveu una segona fase que perllongaria la galeria si fos necessari.

L’alcalde Rubén Viñuales ha destacat que és el nou col·lector és “infraestructura clau” per a la Part Baixa i el centre de Tarragona davant una situació d’emergència climàtica que té la sequera en una “cara de la moneda” i, a l’altra, “les pluges torrencials que aquesta zona de la ciutat pateix de manera greu”.

PUBLICITAT