Així commemora Tarragona el 25N

Avui és celebra El Dia per a l’Eliminació de la Violència Masclista i la programació a Tarragona ha estat adaptada a les circumstàncies de l’alarma sanitària. L’inici d’aquestes activitats serà la lectura del manifest institucional i unitari de commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de les Violències envers les Dones. La lectura es farà a la porta de l’Ajuntament i es difondrà en línia a través de Tac 12 i Tarragona Ràdio.

PUBLICITAT

La Conselleria de Feminismes i  LGTBQ+ de l’Ajuntament ha organitzat dues activitats conjuntament amb Dona Cançó per visibilitzar les dones artistes del territori. A través del canal municipal de Youtube és podrà seguir una versió del manifest a càrrec de les artistes plàstiques Gabriela Bassi i Alba Domingo i la rapera Olza Olzeta. Pel mateix canal també es podrà seguir un concert commemoratiu oferit per les cantants Noelia Molino, “Señorita Julia y sus Exs” i Noémie Delavennat.

Podem trobar altres activitats com l’exposició “Mujeres en Lucha”, disponible al Pati Jaume I durant tota la setmana. El Festival REC en col·laboració amb el SIAD emetrà en línia la pel·lícula “La innocència” i altres títols en forma d’homenatge consultables a la seva web.

PUBLICITAT